7 juli 2020

Rust voor je ziel - Elizabeth George - GIVEAWAY


Zoals elk boek van Elizabeth George, is ook deze uitgave - die net verschenen is in Nederland - weer een pareltje. Via Grace Publishing House ontving ik een recensie-exemplaar. Hoewel ik het nog niet helemaal uit heb, heb ik genoeg gelezen om jullie enthousiast te maken voor 'Rust voor je ziel' - 12 kostbare beloften uit Psalm 23.

Deze keer neemt Elizabeth je mee naar en door 12 kostbare beloften uit Psalm 23 die elke vrouw ter harte kan nemen. Het zijn allemaal beloften die rust geven voor je ziel. David, de man die we kennen vanwege zijn grote geloof - en grote falen - laat ons in deze Psalm zien hoe God hem in iedere situatie, hoe moeilijk ook, kracht en vrede gaf. Door wat Elizabeth schrijft, wil zij laten zien dat God ook jou kracht en vrede wil geven. In het boek zul je ontdekken hoe Hij:
  •     jou meer vreugde wil geven door Zijn liefdevolle goedheid;
  •     jou kracht wil geven door Zijn voortdurende aanwezigheid;
  •     jou de zekerheid wil geven dat Zijn vertroosting slechts een gebed van je verwijderd is;
  •     jou duidelijk wil maken dat Hij voorziet in alles wat je nodig hebt;
  •     jou wil laten zien hoe je je kunt verheugen in Hem en in je verlossing;
  •     jou wil leiden door Zijn wijsheid bij het nemen van beslissingen.


Zoals gezegd bestaat het boek uit 12 beloften en elke belofte is uitgediept in een hoofdstuk. Het eerste hoofdstuk dat gaat over 'De Here is mijn Herder', is gelijk al treffend want Hij zorgt voor ons. Wanneer Hij onze Herder is, hebben we in feite alles al wat we nodig hebben. Elizabeth legt heel praktisch uit hoe we hier in het leven van alledag mee om kunnen gaan. Alle zinnen van deze mooie Psalm worden stuk voor stuk uitgediept en zó beschreven dat je ze kunt toepassen in je eigen leven.
De schrijfster belooft dat je erop kunt vertrouwen dat God je zal helpen een leven te leiden dat gevuld is met geloof, hoop en vertrouwen, gebouwd op het onwankelbare fundament, Jezus Christus.

Achter in het boek zijn studievragen opgenomen waarin veel verwijzingen naar de Bijbel staan, het is daarom ook erg geschikt voor bijbelstudie of meer diepgang. Je zou het overigens ook heel goed kunnen gebruiken om er samen over door te praten in groepsverband.
Hoewel Elizabeth voornamelijk voor vrouwen schrijft, kan dit boek trouwens ook prima door mannen gelezen worden. De rijke beloften uit deze Psalm gelden tenslotte voor iedereen die de Heer van harte liefheeft!Elizabeth George is de auteur van een aantal bestsellers, waaronder 'Een vrouw naar Gods hart'.
Ze is ook een veelgevraagd spreekster op christelijke vrouwenbijeenkomsten. Elizabeth en haar man Jim zijn ouders en grootouders, en zijn al meer dan veertig jaar actief in hun dienst voor de Here.
Kijk op hun website voor meer informatie over hen. Op de website van Grace Publishing House zijn de Nederlandse uitgaven te bekijken en te bestellen.

Wil jij graag dit prachtige boek van Elizabeth George winnen, stuur dan een mailtje naar info@wendyborn.nl met je naam en adresgegevens. Je kunt dit doen tot uiterlijk woensdag 15 juli. Op donderdag 16 juli maak ik de winnaar op dit blog bekend. Het boek wordt door Grace Publishing House naar de winnaar opgestuurd. Het zou ook leuk zijn wanneer je dit bericht deelt op je socialmedia-accounts als dat mogelijk is.

Mocht je het boek niet winnen, dan kun je het altijd bestellen via de christelijke boekhandel of de uitgever.

Titel: Rust voor je ziel - 12 kostbare beloften uit Psalm 23
Schrijfster: Elizabeth George
Uitgever: Grace Publishing House
ISBN: 9789492234667
Prijs: €17,95


Inmiddels is de winnaar bekend. Het is geworden Brigitta Tuik. Van harte gefeliciteerd!
Het boek wordt door Grace Publishing House naar je opgestuurd.

1 opmerking:

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.