1 september 2018

Organizing agenda 2019 - Giveaway

Iedereen die mij een beetje kent (via mijn blogs), weet dat ik van organiseren houd en het belangrijk vind om afspraken, projecten en andere belangrijke dingen tijdig te plannen en voor te bereiden. Ik las ooit een bemoedigend gedeelte, geschreven door Stormie Omartian.

"God is geen God van wanorde, Hij is een God van vrede (1 Kor. 14:33). Zoals het thuis beter loopt als alles op orde is - je kunt vinden wat je zoekt en de dingen gewoon kloppen - zo werken ook ons verstand en hart beter wanneer er een vredige orde is in de invloeden die we toelaten in ons leven.” 

Persoonlijk denk ik dat het eerste zelfs invloed heeft op het laatste (en vice versa natuurlijk). En om hetgeen in mijn vermogen ligt overzichtelijk te houden, gebruik ik al een heel aantal jaren de Organizing Agenda en elke keer weer probeer ik jullie ook enthousiast te krijgen hiervoor. Elk jaar wordt deze agenda mooier en overzichtelijker. Twee jaar geleden heb ik voor het eerst de losbladige versie in deze prachtige platinum uitgave van mijn man gekregen voor mijn verjaardag en ik ben er nog steeds erg blij mee. Sinds kort is de inhoud voor de losbladige agenda voor 2019 ook te bestellen via 'Plan-Point'  Heb je al een van de omslagen, bestel dan snel een nieuwe inhoud!
Mocht je trouwens nog twijfelen of je een losbladig systeem wilt of een met een ringband, kijk dan even op de genoemde website. Beide versies worden uitgebreid beschreven.

Heb je je keuze al gemaakt en zou je voor 2019 graag (opnieuw) de Organizing Agenda met plastic ringband willen gaan gebruiken, lees dan gauw verder. Ik mag namelijk namens Vivianne Broekman van Plan-Point deze keer een exemplaar van de agenda met de ringband (zie afbeelding) weggeven. Onderaan dit bericht lees je hoe je kans kunt maken op deez agenda.

Altijd overzicht
Als je de agenda openslaat, zie je in een oogopslag de gehele week op twee pagina’s en heb je voldoende ruimte voor het noteren van je afspraken, boodschappen, maaltijdplanning, huishoudelijke klussen, notities en ideeën. Ook de budgetplanners achterin, zijn erg handig, net als de plastic insteekhoezen vóór en achterin. Uiteraard bevat de agenda zowel de Nederlandse als de Belgische schoolvakanties en feestdagen en ontbreken ook deze keer de stickers niet die je bij belangrijke afspraken kunt plakken.


Nieuw in de agenda
Dankzij alle leuke suggesties van trouwe gebruikers, is de Organizing Agenda dit jaar nóg handiger! Zo bevat deze editie 12 maandplanners; hierin kan je belangrijke zaken en uitdagingen overzichtelijk vastleggen, mooie citaten noteren en snel verjaardagen en feestdagen raadplegen.
Dit zit er allemaal in:
 • Verticale weekindeling op twee pagina’s van januari t/m december 2019.
 • Wekelijks ruimte voor boodschappen, maaltijden, huishoudelijke klussen en notities.
 • Dagelijkse uren-, kilometer- en onkostenregistratie voor ZZP’ers.
 • 480 gekleurde herinneringsstickers.
 • 2 Plastic insteekhoesjes voor- en achterin voor foto’s, bonnetjes, postzegels en coupons.
 • 12 Maandplanners voor belangrijke zaken en uitdagingen. (Nieuw)
 • 18 Pagina’s met inspirerende tips en trucs over organizing van Els Jacobs van De HuishoudCoach.
 • Jaarplanner voor grote klussen en persoonlijke doelen voor 2018.
 • Vele planners voor o.a., huishouden, klussen, cadeaus, vakantie, Kerst en leen- en uitleen.
Voor thuis én onderweg
De kleurrijke alles-in-een-agenda op A5 formaat past in je tas en is voorzien van een stevige ringband zodat hij gemakkelijk open blijft liggen. Hij heeft dezelfde indeling als de praktische familieplanner voor thuis: de Plan-Point Homeplanner 2019 op A4 formaat. Perfect om samen te gebruiken!

Organizing agenda
Door: Vivianne Broekman
Uitgeverij: Plan-Point
Omvang: 196 pagina’s
Formaat: 195 x 160
ISBN: 9789078942337
Prijs: €14,95

Meedoen met de giveaway?
Wil jij kans maken op de agenda met ringband die ik mag weggeven? Stuur dan uiterlijk woensdag 12 september a.s. een mail mét je adresgegevens naar info@wendyborn.nl en vermeld erbij waarom jij graag kans zou willen maken op deze agenda. Op donderdag 13 september maak ik op dit blog de winnaresbekend en krijgt zij persoonlijk bericht van mij. De agenda wordt dan opgestuurd.


Graag wil ik iedereen bedanken voor de lieve, hartverwarmende e-mails die ik heb gekregen. Bedankt voor al jullie reacties.
Uiteraard kan er maar één persoon winnen en dat is geworden: 
Linda Murre 
Van harte gefeliciteerd, de agenda wordt naar je opgestuurd.

2 opmerkingen:

 1. Klinkt goed deze agenda. Maar ik ben zelf helemaal blij met de business agenda van studio vrolijk (nu essencio). Heel basic, met een prachtige voorkant en mooie bladspiegel. Oh en ik ben dol op crèmekleurig papier, dat lijkt zo luxe! (gelukkig hebben ze nu eindelijk de feestdagen er in gezet, dat vond ik wel echt een gemis in het afgelopen jaar) groetjes, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk Luna, en ja, er zijn natuurlijk nog veel meer fijne agenda's!

   Verwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...