Elke dag nieuwe kracht voor moeders - Ellen Banks Elwell - GIVEAWAY

Dagelijkse bemoedigingen vanuit Gods Woord.
Voor elk moment van de dag, waar dan ook.

Onlangs heb ik in een vorige giveaway al aangekondigd dat er opnieuw een dagboekje is verschenen van Ellen Banks Elwell. Het is deze keer een dagboekje speciaal voor moeders en heeft als titel 'Elke dag nieuwe kracht voor moeders' meegekregen. Ook deze keer mag ik twee exemplaren weggeven namens Grace Publishing House. Je vindt hierover meer informatie onderaan het blogbericht.

Nu ik er zelf een poosje in gelezen heb, kan ik zeggen dat dit een prachtig, bemoedigend dagboekje is. De dag begint met één of twee korte Bijbelverzen gevolgd door een korte, praktische toelichting. De meeste stukjes worden afgesloten met een kort gebed.
Qua vormgeving ziet dit boekje er anders uit dan het vorige dagboekje van deze schrijfster. Het is wat kleiner (je kunt het gemakkelijk ergens instoppen) en heeft een soepele leatherlook omslag. Het is gebonden en heeft een leeslint. Het boekje is voorzien van Bijbelverzen uit de HSV.
Om een indruk te krijgen van de inhoud, deel ik het stukje van 17 april.

Uit Gods Woord
Stort uw hart uit als water voor het aangezicht van de Heere! Hef tot Hem uw handen op, vanwege het leven van uw kleine kinderen. - Klaagliederen 2:19

In mijn nood riep in de Heere aan, ik riep tot mijn God. - Psalm 18:7

Zijn wij als moeders niet allemaal weleens gefrustreerd geraakt door het gedrag of de houding van onze kinderen, onze echtgenoot of onszelf? Misschien herkennen we ons in de tekst uit Klaagliederen, waarin de diepe zorg van het Joodse volk klinkt over de totale verwoesting van Jeruzalem. Hoewel de meesten van ons nooit te maken hebben gehad met een verwoest huis, kunnen we wel bezorgd zijn over een opstandig kind, over onze echtgenoot of over gebrek aan zelfbeheersing op een bepaald gebied van ons leven. Als we in zulke situaties ons hart uitstorten voor God, is dat het allerbeste wat we kunnen doen. Hij hoort naar ons!
'Elke dag nieuwe kracht' is een dagboekje met korte, praktische, frisse en bemoedigende overdenkingen voor moeders. Overdenkingen die je dichter tot God en Zijn Woord brengen, die je doen groeien in je dagelijkse wandel met Christus, en je telkens opnieuw herinneren aan Gods liefde en trouw voor jou en je gezin.

Uitvoering:
Gebonden, met leeslint, leatherlook, 384 pag., € 17,95
ISBN: 9789492234377 (zeegroen)
ISBN: 9789492234384 (zalmkleur)

ELLEN BANKS ELWELL is afgestudeerd aan het Moody Bible Institute en het American Conservatory of Music. Zij en haar man Jim wonen sinds hun trouwen (1974) in Wheaton, Illinois. Ze hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.

In samenwerking met Grace Publishing House mag ik zowel een zalmkleur als een zeegroen exemplaar weggeven. Wil jij ook kans maken op dit prachtige dagboekje? Stuur dan uiterlijk woensdag 13 juni een mail mét je adresgegevens naar info@wendyborn.nl Geef in de mail ook even aan of je voorkeur uitgaat naar een zalmkleur of zeegroen exemplaar.
Op donderdag 14 juni maak ik onder dit blogbericht de winnaars bekend.

De winnaars zijn inmiddels bekend. Het zijn: Karin Lubbertsen (zalmroze) en A. Kater (zeegroen)
Van harte gefeliciteerd!

Opwekkingsliederen

Reacties

  1. Wat leuk Wendy, een giveaway! En je hebt je blogs samengevoegd begrijp ik, minder werk :) Een mooi boekje (om te zien in elk geval), maar ik maak eerlijk gezegd niet zoveel gebruik van dagboekjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klopt Marja, ik heb vijf blogs samengebracht op 'Christenleven'. Inderdaad minder werk en overzichtelijker.

      Verwijderen

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.