15 mei 2018

LoveSync brengt nieuwe energie in je relatie!

De meeste getrouwde stellen maken weleens een moeilijke periode mee in hun huwelijk. Dit is niets vreemds of aparts. De vraag is alleen wel hoe je hier samen mee omgaat. Lopen jullie ervoor weg en gaat uiteindelijk ieder zijn en haar eigen weg of zijn jullie bereid in jullie relatie te investeren en te voorzien van een nieuwe boost? Helaas zijn er soms zulke grote problemen dat er een relatietherapeut moet worden ingeschakeld maar wanneer jullie allebei bereid zijn ervoor te 'gaan' kan ook een zelfhulpprogramma veel oplossingen bieden.
Onlangs ontdekte ik het programma LoveSync dat opgezet is door Jonathan Bakker. Lees hier zijn verhaal achter het ontstaan van LoveSync.

Wat is LoveSync precies?
LoveSync is een zelfhulpprogramma voor stellen die op een ontspannen manier aan hun relatie willen werken en hun relatie willen verbeteren of verdiepen.
Maar ook als jouw relatie wel hulp van buitenaf nodig heeft, maar de stap naar een relatietherapeut te groot is, kun je bij LoveSync terecht. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via de gratis RelatieCheck. Op basis van je antwoorden krijg je advies en kun je lezen hoe jij je relatie kunt verbeteren.

Daarnaast is er het betaalde programma 'StartSync' dat je uitdaagt om in de praktijk aan de slag te gaan met het verbeteren van je relatie. LoveSync is geen traditionele zorginstelling en ‘behandelt’ je niet als ‘patiënt’. Hun aanpak is uniek. Via een online zelfhulpprogramma kun je jouw persoonlijke programma op elke moment van de dag, waar je maar wilt, volgen.
Met dit programma kun je je relatie aanzienlijk verbeteren omdat de geleerde technieken direct toepasbaar zijn in de praktijk. Bij de meeste mensen is tijd kostbaar, dus krijg je in korte tijd veel praktische tools aangeboden.
LoveSync is overigens ontwikkeld in samenwerking met psychologen. De principes die ze je uitleggen zijn bewezen en eeuwenoud, je hoort ze alleen niet vaak meer.

Wanneer je aan de slag wilt, kun je direct beginnen. 
Het programma StartSync bestaat uit zes modules van zeven onderdelen (42 onderdelen in totaal). Elk onderdeel bestaat uit een video van ongeveer drie minuten en kleine opdrachtjes.

Wat zit er zoal in het programma?

Tal van praktische opdrachten
StartSync daagt je uit om met korte praktische opdrachtjes in de praktijk aan de slag te gaan.
Diverse opdrachten zijn afgestemd op jullie persoonlijke situatie. Dit maakt hun programma heel efficiënt.

Krachtige tools
Ze hebben diverse tools ontwikkeld die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om jullie frustraties regelmatig met elkaar te bespreken. Je bepaalt hierin zelf welke tools je gaat gebruiken.

Tips & tricks
Je krijgt tientallen tips & tricks die je direct toe kunt passen in het dagelijks leven.
Dit gaat je niet alleen tijdens het programma helpen maar je zult deze tips & tricks de rest van je leven kunnen gebruiken.

Professionele video's
Je krijgt toegang tot meer dan 42 professionele video’s en animaties.

Hoeveel tijd kost het?
Je kunt StartSync in 6 of 12 weken volgen, maar je kan er ook voor kiezen om het helemaal in je eigen tempo te doen. Aangeraden wordt om het programma in 6 weken te doorlopen. Steek je meer tijd en energie in het programma dan haal je er natuurlijk nog meer uit.

Wil je meer weten over LoveSync, kijk dan op de website voor meer informatie. 
Via deze link is het programma te bestellen voor €69,00. Wil je eerst een proefles? Meld je dan hier aan. Je kunt via deze link ook de modules inzien. Je vindt ze onderaan de pagina.

GIVEAWAY !!
Kan jouw huwelijk wel een oppepper gebruiken en wil jij samen met je man of vrouw in aanmerking komen voor een gratis programma van LoveSync? Dan kan! Ik mag namelijk namens LoveSync een programma cadeau doen aan iemand. Als je mee wilt doen, stuur dan uiterlijk maandag 28 mei een mail naar info@wendyborn.nl en vermeld waarom je graag kans wilt maken op dit programma.
Op dinsdag 29 mei maak ik de winnaar onder dit blogbericht bekend. Via LoveSync krijgt het winnende echtpaar dan een code toegestuurd zodat zij direct met het programma aan de slag kunnen.


De winnaar is inmiddels bekend en is geworden: MARJAN. Van harte gefeliciteerd!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.