7 september 2017

Waar is Mam? - een handige website


Een tijdje geleden heb ik jullie aandacht eens gevraagd voor de website 'Slim huishouden'. Erg leuk en handig is deze site. Inmiddels heb ik van een bloglezer en via andere bronnen nog een leuke site gevonden die ik jullie zeker niet wil onthouden. Het gaat deze keer om de site 'Waar is Mam? - Magazine voor vrouwen met een huishouden'.

Waar is Mam? is een magazine/blog waarin de vrouw, de moeder centraal staat. Bijna dagelijks worden er artikelen geplaatst over onderwerpen als huishouden, gezin, vrouw, kinderen, pubers, recepten, DIY’s, handige tips, geldzaken, organiseren, etc. Zo staat er bijvoorbeeld elke maand een handig huishoudschema dat je uit kunt printen. Neem ook eens een kijkje tussen alle (gratis) printablechecklists, e-books, planners en labels.

Auteur Helga Post is moeder van een stel 15+ kinderen en beschrijft hoe ze dit huishouden runt zonder het hoofd te verliezen. 

Snuffel gewoon zelf eens rond en doe er je voordeel mee als manager van het gezin!

Leuke, nieuwe sites mag je altijd doorgeven, ik ben er dol op!


2 opmerkingen:

  1. Dankjewel voor de vermelding. Erg lief. Een beetje laat, maar ik kwam ineens de vermelding tegen in de statistieken.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...