28 maart 2016

Mannen en vrouwen reageren verschillend

Als bedenker van de populaire dvd serie 'Lachend op weg naar een beter huwelijk' brengt Mark Gungor de onderliggende dynamieken aan het licht van mannelijke en vrouwelijke relaties. Daarmee brengt hij helderheid in veel voorkomende relationele problemen en draagt hij praktische oplossingen aan. In een vierdelige dvd-box die vorig jaar is verschenen, komen op humoristische wijze verschillende onderwerpen aan bod die daardoor gemakkelijk te onthouden en toe te passen zijn. Het geeft partners inzicht en helpt ze om er in de eigen relatie praktisch mee aan de slag te gaan. De dvd-box bevat een schat aan informatie.

Zelf heb ik de dvd's (nog) niet gezien, maar onderstaand filmpje nodigt uit om ze allemaal te bekijken. Op geheel eigen wijze geeft Mark uitleg over ‘De wet van de relationele wetenschap’ en beantwoordt hij de vraag hoe het kan dat mannen en vrouwen zo verschillend reageren op situaties.
Misschien is het filmpje voor jou ook erg herkenbaar!

Je kunt hier eventueel de dvd-box met 4 dvd's bestellen.


                          
1 opmerking:

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...