22 januari 2016
Kip-satésalade
Ingrediënten:
300 gram afgekoelde (zelfgemaakte) pindasaus
1 kleine prei
1 stuk kipfilet
2 kleine eetlepels Griekse yoghurt
2 kleine eetlepels mayonaise
theelepel nasikruiden
Bereiding:
Snijd de kipfilet in stukjes en braad deze in een koekenpan. Laat het afkoelen. Snijd de prei in dunne ringen en houd deze een minuut onder de hete kraan. Laat dit uitlekken. Meng in een kom de yoghurt, mayonaise en nasikruiden samen met de afgekoelde pindasaus. Voeg de afgekoelde kip in kleine stukjes toe (pluk het uit elkaar) en voeg ook de prei toe (dep het droog).
Meng het geheel nog even en zet in de koelkast. Lekker op een stukje stokbrood of op een toastje.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.