10 november 2015

Alef - Bijbelblad voor kinderen van 7-12 jaar

Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft onlangs een nieuw blad uitgegeven speciaal voor kinderen van 7-12 jaar: Alef. 

'Alef' is de eerste letter van het Hebreeuwse alfabet, de taal van het Oude Testament.
Op een laagdrempelige manier leren de kinderen bijbelse personen en verhalen kennen. Met puzzels, weetjes, spannende bijbelverhalen en quizzen gaat de wereld van de Bijbel leven.
Het is echt een blad dat kinderen uitdaagt de Bijbel te ontdekken!

De redactie van Alef bestaat uit mensen met kennis op het gebied van de Bijbel, bijbelwetenschap en kinderpedagogiek. Het blad houdt rekening met de verschillende (leer)voorkeuren van kinderen. Het kind en zijn of haar manier van denken zijn uitgangspunt bij het maken van het blad.

Voor slechts € 15,- per jaar ontvang je 10 nummers van Alef. En als je nu een abonnement neemt dan ontvang je nog het extra dikke decembernummer, bomvol puzzels en doeopdrachten. Leuk om tijdens de kerstvakantie mee aan de slag te gaan. Wil je eerst een proefnummer ontvangen, kijk dan even op de website.


2 opmerkingen:

 1. Ik heb je gelinkt vandaag :-) http://opmijnboekenplank.blogspot.nl/2015/12/alef-het-bijbelblad-voor-jou.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk Jedidja. Dank je wel. Het is echt een leuk blad!

   De link klopt alleen niet helemaal. Er moet nog een letter 'l'achter. De link wordt dan: http://opmijnboekenplank.blogspot.nl/2015/12/alef-het-bijbelblad-voor-jou.html

   Verwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.