24 september 2015
Aardappelsalade
Ingrediënten:
700 gram aardappels (geschild)
3 eieren
5 eetlepels bieslook
bakje crème fraîche (200 gr)
2 eetlepels Griekse yoghurt
6 augurken
2 theelepels mosterd
snuf knoflookpoeder
zout en peper
Bereiding:
Kook de aardappels in ong. 15 minuten gaar. Kook de eieren. Laat de aardappels en eieren afkoelen.
Meng de crème fraîche met de yoghurt en mosterd en breng op smaak met knoflookpoeder, peper en zout. Snijd de eieren en de augurkjes en de bieslook fijn. Meng dit door het crème fraîchemengsel. Voeg de afgekoelde plakjes aardappel toe en meng door elkaar.
Serveer met fijngesnipperde bieslook.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.