6 juli 2015

Campagne SGP - Liefde en Trouw -

Misschien heb jij je, net als ik, al vaak geërgerd aan de billboards, advertenties en artikelen waarin overspel als de oplossing voor problemen in het huwelijk werd aangedragen met teksten als: 'dan stap je er toch uit' of  'dan neem je toch een liefje erbij'. Als ik er goed over nadenk, kan er ik er verdrietig maar ook erg boos van worden.

Het is daarom een geweldig initiatief van Kees van der Staaij, partijleider van de SGP, dat hij in Nederland een publiekscampagne is gestart tegen overspel. Met teksten op billboards wil de partij reclame maken voor trouw in relaties. Ook komt er een website waarop wordt verwezen naar adviezen en relaties 'te verfrissen en te versterken'. Dit alles vertelde Van der Staaij op tv in o.a. het programma Pauw, waar op de achtergrond de tekst stond: 'Je bent een rund als je met je huwelijk stunt.' Van der Staaij heeft de de campagne gefinancierd via crowdfunding en hoopt zo een 'helder en krachtig maatschappelijk tegengeluid' te geven. De SGP keerde zich eerder tegen reclames voor vreemdgaan en vooral datingsites als Second Love. De partij waarschuwt dat overspel veel schade en leed veroorzaakt, zowel bij de partners als de eventuele kinderen.

Ik heb grote bewondering voor de manier waar Kees van der Staaij duidelijk maakt waar hij voor staat en wat Gods Woord erover zegt.

                  


             Blijf de website www.ikgavoortrouw.nl in de gaten houden!
(aan de website wordt op dit moment gewerkt)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.