Theo vertelt - kinderen bekend maken met Gods Woord

Met alle media-informatie die kinderen overspoelt, is het niet altijd eenvoudig om hen vertrouwd te maken met de hoofdzaken van het christelijk geloof. De nieuwe tekenfilmserie op dvd 'Theo vertelt' is een praktisch hulpmiddel voor ouders en kinderwerkers.
'Theo vertelt' is genoemd naar Theo, een leraar van Gods Woord. Theo woont aan de rand van een mooi, Engels dorpje, samen met zijn twee muizenvriendjes, Belfry en Luther. 

Kijkers van alle leeftijden zullen genieten van de prachtige animaties waarmee praktijkvoorbeelden en Bijbelverhalen tot leven worden gebracht. Zo worden kinderen gestimuleerd om meer van het christelijke geloof te leren. Theo is een hulpmiddel om Gods Woord te onderwijzen, zowel voor vaders en moeders als voor onderwijzers, zondagsschoolwerkers en zendelingen. Ga met Theo op avontuur en help mee om het evangelie over de hele wereld bekend te maken aan mensen van alle leeftijden. Kijk voor  meer informatie op de website van 'Theo vertelt'.

Je kunt de DVD - THEO – GODS LIEFDE deel 1 hier bestellen voor
€ 9,95  D.m.v. deze dvd kun je kinderen bekend maken met wat Gods Woord zegt over:

Afl. 1 Reddend geloof (Abraham)
Afl. 2 Van harte gehoorzamen (Jona)
Afl. 3 Vergeving (de dienaar die niet vergaf)


Reacties

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.