27 mei 2014

Vertel 's - Omdat je bijzonder bent


En opnieuw heb ik een prachtige website ontdekt: www.verteleens.nl

De boeken uit de Vertel ’s!-serie zijn gevuld met creatieve en soms onverwachte vragen. Prachtige cadeauboeken voor vaders, moeders, opa’s, oma’s of jezelf.  Als de vragen uit het boek beantwoord zijn, heb je een prachtig document om voor altijd te bewaren. 
Aan de linkerkant van de site staan allerlei rubrieken vermeld, voor diverse gelegenheden zijn er boeken beschikbaar. Heb jij bv. je levensverhaal al eens op papier willen zetten? Of wil je samen met je partner een boek schrijven? Het boek 'Liefste vertel 's! ' is gevuld met leuke en originele vragen over jezelf, jullie relatie en de ander. De vragen zijn lichtvoetig en makkelijk in te vullen. Nadat de vragen uit het boek zijn beantwoord, heb je samen een uniek document!

Wanneer ik op deze site rondsnuffel word ik een beetje hebberig... Dat is niet goed natuurlijk maar mijn passie voor schrijven wordt wel heel erg gestimuleerd op zo'n moment :)

Hopelijk zit er voor jou ook iets bij wat bij je past of wat je cadeau kunt doen.


1 opmerking:

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...