21 juni 2013

Rovers in je leven

"Laat je niet door geniepige 'rijdrovers' beroven van een kostbare dag om Gods plan voor je leven te verwezenlijken. Als je niet overziet waar je je tijd aan besteedt, kun je niet weten hoe je je programma voor jou en je gezin moet bijstellen. Welke dingen stel je uit, terwijl je weet dat je ze moet doen? Waaraan besteed je minimale tijd of energie, terwijl je weet dat je er je volle aandacht aan zou moeten geven?
Als jij je dag niet plant, zal iemand anders het voor je doen. Je kinderen en andere mensen zullen je voortdurend afleiden en aandacht vragen voor wat in hun optiek prioriteit heeft. Maar leef niet de dag van iemand anders. In Psalm 118:24 staat: 'Dit is de dag die de Here gemaakt heeft, laten wij op deze dag ons verheugen en blij zijn'.
Leef de dag die God jou heeft gegeven om Hem te dienen - de dag die Hij voor jou gepland heeft. "
E. George


6 opmerkingen:

 1. Waardevol stukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en waar!
  Ik hoopte dat je het over een ander soort 'rovers' zou hebben, van het soort waarbij niets wat in de koelkast of keukenkastjes ligt, meer veilig is... maar misschien zijn dat meer (koekie)monsters!;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja die zijn er ook. Ook een leuk idee om een eens blogje over te schrijven.

   Verwijderen
 3. Dank je wel. Wat een wijze les.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...