12 september 2012

Kies voor Jezus

Er is veel gezegd, veel gepraat, veel gediscussieerd en veel beloofd de afgelopen maanden, weken en dagen in de politiek. Mensen doen beloftes maar weten niet of ze die waar kunnen maken.
Gelukkig is er iemand die de toekomst in Zijn hand heeft, die weet waar Hij over praat en Die onze stem meer dan waard is. Het is goed om op een christelijke partij te stemmen maar het is nog mooier om 'op' de Here Jezus Christus te stemmen. Hij maakt al Zijn beloftes waar, in Hem zullen we nooit teleurgesteld raken, Hij weet wat Hij doet en Zijn 'programma' is het allerbeste.

Vandaag kun je de allerbeste en allermooiste keuze maken in je leven die er is: ...en laat Hem toe in je leven. Je zult er geen spijt van krijgen.

8 opmerkingen:

 1. Prachtig blog. Ja...de mooiste keus in je leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De belangrijkste keuze in je leven ook! Door die keuze verandert er nog zoveel meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kiezen, kiezen, kiezen. Tja jet hele leven is een grote aaneenschakeling van keuzes maken. De belangrijkste is de keuze voor de Heer te maken. Het ondoorgrondelijke ervan vind ik dat wij die keus eigenlijk niet kunnen maken zonder dat Hij ons bij de hand neemt. Of menen wij dat wij deze keus zelf in eigen kracht en wijsheid kunnen maken? Ik dacht het niet! Hij is het die zowel het willen als het werken in ons werkt. Onbegrijpelijk vind ik....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook iets onbegrijpelijks Peter. Hij neemt ons mee aan de hand maar we zullen toch ook zelf moeten kiezen voor Hem. Hij dwingt ons niet, het is onze eigen keuze.

   Verwijderen
 4. Amen!Hij stelt niet teleur. De wandel met Hem wordt alleen maar intenser en mooier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zonder de Keuze voor de Here Jezus Christus heb je geen LEVEN en geen doel of richting, dus is deze keuze het mooiste en het beste: zijn Schepper dienen, eren en verheerlijken.  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.