Waar zijn we van gemaakt?

"Onlangs zag ik een zak chips waarbij op de voorkant met grote letters stond:'nul gram transvetten'. Het deed me plezier te weten dat ik geen transvetten zou eten, waarvan onderzoek heeft aangetoond dat het schadelijk is voor mijn gezondheid. Maar toen ik de zak omdraaide, las ik de ingrediëntenlijst op de achterkant, waarbij dingen stonden als 'E110' en andere kunstmatige kleurstoffen en gedeeltelijke gehydrateerde olie. Ik bedacht dat het ongelooflijk ironisch was dat men reclame maakt voor deze chips zodat ik zou denken dat ze niet schadelijk zijn, terwijl ze in werkelijkheid vol zaten met lege calorieën, eigenaarde chemicaliën en opvallend genoeg transvet.
Het viel me op dat vele christenen te koop lopen met hun etiket 'geen transvet' en iedereen ervan probeert te overtuigen dat ze gezond en goed zijn. Maar hun geloof kent geen essentiële of gezonde elementen. Ze zijn als de mensen in Laodicea, die dachten dat ze alles hadden - totdat Christus hun vertelde dat ze arm en beklagenswaardig waren. Ze verklaarden allemaal: 'Kijk, we hebben geen transvet. We zijn rijk, of we hebben een fijn gezin of we gaan elke week naar de kerk'. Waar het echt om gaat, is waarvan je in werkelijkheid gemaakt bent. "
F. Chan

Reacties

  1. Heel goed..mooi..zelfs Joyce Meyer heeft t over deze soort misleiding.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.