15 april 2011

Bidden voor je kinderen is de krachtigste manier om voor hen te zorgen

Wat gebeurt er de laatste tijd toch ontzettend veel in het leven van onze kinderen. Soms kan ik het nauwelijks bijhouden. Een agenda is echt nodig om inzicht te behouden in wat ze allemaal doen en waar ze naar toe gaan maar nog veel belangrijker is dat we alles wat onze kinderen bezighoudt en tegenkomen bij de Heer mogen brengen. Dagelijks en volhardend voor onze kinderen bidden is een groot voorrecht...

"Bidden voor je kinderen is de krachtigste manier om voor hen te zorgen. Meestal zal je hart van nature overvloeien in gebed voor hen. En zelfs als ze je problemen bezorgen of je geduld op de proef stellen, zal een kort gebed op dat moment je emoties tot bedaren brengen en je kinderen kalmeren. Je zult met verbazing zien dat het gebed enorm veel doet in het leven van je kinderen. Vraag God om je te helpen je kinderen te laten zien dat ze, na je man, de belangrijkste mensen in je leven zijn.
Wees bereid om te laten zien dat je van hen houdt. Maak dagelijks tijd vrij om te bidden voor je kinderen. En vergeet niet om voor hen te bidden waar ze bij zijn, want zo breng je aan hen over dat God van hen houdt. Je geeft ze zo ook een gevoel van veiligheid en je laat ze zien hoe je moet bidden.
Je kunt je tijd niet beter besteden dan voor je kinderen te bidden. Het gebed is een groot voorrecht!"
E. George

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...