5 november 2010

Another perfect stranger

Vorige week hebben we met elkaar gekeken naar een geweldige film. Een aantal jaren geleden hebben we het eerste deel van 'The perfect stranger' al gezien en hebben nu opnieuw genoten van dit tweede deel 'Another perfect stranger'. Het is een echte evangelisatiefilm. De film bevat weinig spectaculaire acties maar is daarentegen vol van goede gesprekken over geloof en evangelie. De film kan als volgt worden samengevat:

"Sarah Cominsky denkt dat haar moeder gek is geworden; ze beweert zo'n 10 jaar geleden Jezus Christus in het echt ontmoet te hebben...vandaag is het de beurt aan Sarah.
Het vervolg op 'The Perfect Stranger' (gebaseerd op de tweede roman van David Gregory) vertelt het verhaal van de familie Cominsky tien jaar later.
Nikki's dochter Sarah, nu 19 jaar oud en op weg naar het westen om te studeren, is bij haar eigen geestelijke kruispunten aanbeland. Om kwesties verder te compliceren, heeft haar moeder onlangs geopenbaard dat, bijna een decennium geleden, zij de tafelgast van 'the Almighty Himself' was.
Denkend dat haar moeder gek is geworden, sluit Sarah een onwaarschijnlijke vriendschap met een reisgenoot, die haar minachting voor godsdienst deelt".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...