27 oktober 2010

De Bijbel zegt ons occulte praktijken te mijden

Een berichtje uit de nieuwsbrief van Bijbel en Onderwijs om over na te denken en zeker ook om mee te nemen in onze gebeden:

"De viering van het heidense feest Halloween is nu een markt geworden met een miljoenen omzet. Vijftig procent van de Amerikanen versieren hun huis voor Halloween (met Kerst 80%). Het is nu op twee na het belangrijkste feest, na Superbowl en Nieuwjaarsdag.

Dit is altijd een moeilijke tijd voor christenen, vooral voor gezinnen met kinderen. Het is voor sommigen ook een gevaarlijke tijd, omdat veel onschuldig lijkende zaken die met Halloween te maken hebben, ook ingangen voor het occulte kunnen zijn en erg tragisch kunnen aflopen voor hen die daar geen erg in hebben.
Er is één ware God (Jes. 44: 6, 8; 46: 9). Dus ook één ware manier om God te dienen. De Schrift verklaart: “Alle goden van de volken zijn afgoden” (Ps. 96: 5). Alle valse religie en afgoderij is in feite gericht op satan – of de betrokkenen het nu door hebben of niet (Hand. 26: 18). Vandaar Paulus’ zorg. Boze geesten zijn direct betrokken bij de geestelijke macht en realiteit achter afgoden (1 Kor 10: 20; Ps. 106: 37). De Bijbel zegt ons occulte praktijken te mijden."

Bron: dr. Chuck Missler


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.