8 oktober 2010

Voor Hem zijn alle mensen bijzonder

"In Australië is een strand waar elk jaar op bepaalde tijden duizenden zeesterren aanspoelen op het zand. Meestal spoelt een golf ze 's nachts bij hoog water zo ver het land op dat het water ze niet weer mee terugneemt. Als de zon op de zeesterren gaat schijnen, drogen ze langzaam uit en sterven.
Op een ochtend kwam een toerist zijn hotel uit, om in alle vroegte te joggen. Bij het strand zag hij een jongetje dat de gestrande zeesterren oppakte en weer in de zee gooide. Er lagen duizenden zeesterren langs de vloedlijn en wat verder het strand op.
De man rende naar de jongen toe en zei:"Ik weet wat je doet en waaróm je het doet, maar er zijn hier duizenden zeesterren en kilometers strand. Denk je echt dat het iets zal uitmaken wat jij doet?"
De jongen zei: "Dat weet ik niet, maar ik denk dat het voor deze wel iets uitmaakt. "En hij pakte nog een zeester op en gooide hem in zee. De Heer zoekt mensen zoals deze kleine jongen, die genoeg om mensen geven om voor één van hen te zorgen. Voor Hem zijn alle mensen bijzonder."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.